Hvad kan IDÉFABRIKKEN?

Vi skaber events!

Hvad enten det er medarbejder-arrangementet, du ikke selv har tiden til at planlægge, virksomhedens store jubilæum, det alternative bryllup, et kick-off event eller fødselsdagen, der bare lige skal være lidt udover det sædvanlige, er IDÉFABRIKKEN gearet til at løse opgaven. Med flere end 150 tætte samarbejdspartnere og mere end 15 års erfaring indenfor showbiz og underholdningsindustrien kan vi noget.

 

Vi producerer film!

Siden 2013 har IDÉFABRIKKEN produceret film; startende med novellefilmen BLODBRØDRE, der høstede priser herhjemme såvel som i udlandet – heriblandt publikumsprisen ved EKKO Shortlist Awards 2014. Med rødder i det nye filmmiljø i Vejle og stærk opbakning fra vores venner hos Zentropa Entertainments og Aarhus Filmværksted er ambitionerne store og flere produktioner under opsejling. Netop nu færdiggøres GÆLDEN. En spillefilm instrueret af Stefan Kjær Olsen med navne som Kurt Ravn, Bjarne Henriksen, Flemming Jensen og Slavko Labovic m.fl. på rollelisten.

 

Vi realiserer idéer!

Hos IDÉFABRIKKEN har lysten altid været den ultimative katalysator. Vi er ikke en samlebånds-virksomhed og tager derfor kun idéer ind og realiserer, hvis vi selv tror på dem – og samtidigt også kan se os selv i dem.

Projekter som DM I LUFTGUITAR og DM I TWERK er egne idéer, som vi er stolte af har trukket forsidehistorier og skabt landsdækkende opmærksomhed. Således kan din idé også få luft under vingerne, ligesom vi har skudt utallige andre afsted med kampagner på sociale medier, flashmobs, produktion af musikvideoer og reklamefilm, assistance til visuel identitet, tekstforfatning og meget meget mere.

 

” If everyone is moving forward together, then success takes care of itself ” – Henry Ford.